сряда, 6 ноември 2013 г.

Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts е first person shooter (стрелец от първо лице) игра. Базирана е на съвсем нов енджин, който според официалната информация гарантира видео представяне със стабилни  FPS. С разработката на проекта се занимава студиото Infinity Ward. Играта има изцяло нова история, нови персонажи и нов свят.
Главните герои в играта са т. нар. " Ghosts " (призраци), които ще водят война на територията на САЩ с нашественици, които преди години са използвали оръжие за масово поразяване. Действието на играта ще се развива 10-15 години след въпросните апокалиптични събития.
Един от новите елементи в играта са кучетата. Те са пълноценни членове на отряда на ''Ghosts": ще защитават своите другари в битките, но също могат да  бъдат използвани да надушват следи и да изпълняват различни задачи.
Според разработчиците промени ще има и в мултиплейър режима. В новата игра картите ще бъдат динамични и в тях постоянно ще се случват случайни събития. Друга важна характеристика на играта е подобрената система за настройка на персонажите, която ще изведе на -принципно ново ниво социалното взаимодействие между играчите.
Mожете да си свалите хакнатата игра от тук.



Трейлър:
От Георги

Няма коментари:

Публикуване на коментар