четвъртък, 14 ноември 2013 г.

Outlast

  1. По темата - Outlast е психологическа игра ужас разработена и публикувана от Red Games    Barrel, компания, основана от хората преди, участващи с видео игри като Prince of Persiа , Assassin’s creed, Splinter Cell и Uncharted. Играта  бе представена на 4 Септември 2013 за Microsoft Windows.
  2. Геймплей -  Outlast е игра от първо лице. Главният герой, Miles Upshur, не е в състояние на борба, затова вие трябва да бягате и да се криете от психопатите. За придвижване на околната среда, характера е в състояние да се изкачи до конзоли, свод над ниски препятствия, пълзене  в тесни пролуки. Врагове не могат да изпълняват много  маневри, което дава на играча определен време за бягство. В допълнение, играчите могат да оцелеят като се крият във вътрешността на шкафчета или под леглата, въпреки че някои врагове могат да претърсят стаята и да се опитат да ви намерят. Тъй като в играта е тъмно, вие  трябва да използвате видео камера. Също така тази камера има нощно виждане, което ще ви помогне в тъмното. Използването на  нощно виждане консумира батерии,  които са разпръснати в околната среда и вие трябва да се опитате да съберете, колкото се може повече, защото в тази лудница без свeтлина не можете да оцелеете!


  3. Изводи – Според мен това е една много добра игра, която си заслужава да пробвате! Аз лично съм я превъртал и мога да кажа, че е наистина страшна! 
      Можете да си свалите хакнатата игра от тук.
  Можете да видите превъртането на играта в моя канал тук.

Трейлър:

От Георги

Няма коментари:

Публикуване на коментар